Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σάλτσα με τυρί κρέμα και ζαμπόν

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 με 2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1 πακέτο τυρί κρέμα
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό



Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το ζαμπον και το μαϊντανό και τα τσιγαρίζουμε στο ζεσταμένο βούτυρο μας.

Αφού "μαραθούν" ρίχνουμε και το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ρευστή κρέμα.

Έπειτα ρίχνουμε και το βούτυρο και η σάλτσα μας είναι έτοιμη και λαχταριστή.


Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου