ΦΟΝΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Υλικά για 4 άτομα
300 γραμμ. κατσικίσιο τυρί κρεμώδες
½ ποτήρι κρασί μοσχοφίλερο
5 κόκκους πιπέρι μαύρο
20 φράουλες ώριμες καθαρισμένες
Εκτέλεση
Βάζετε το κατσικίσιο τυρί μαζί με το κρασί και το πιπέρι στην ειδική κατσαρόλα για φοντί.
Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Μεταφέρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα σε καμινέτο φοντί αναμμένο σε χαμηλή ένταση.
Οι καλεσμένοι σας καρφώνουν με ένα πιρούνι τις φράουλες και τις βουτούν στην κρέμα του τυριού.
Υλικά για 4 άτομα
300 γραμμ. κατσικίσιο τυρί κρεμώδες
½ ποτήρι κρασί μοσχοφίλερο
5 κόκκους πιπέρι μαύρο
20 φράουλες ώριμες καθαρισμένες
Εκτέλεση
Βάζετε το κατσικίσιο τυρί μαζί με το κρασί και το πιπέρι στην ειδική κατσαρόλα για φοντί.
Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Μεταφέρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα σε καμινέτο φοντί αναμμένο σε χαμηλή ένταση.
Οι καλεσμένοι σας καρφώνουν με ένα πιρούνι τις φράουλες και τις βουτούν στην κρέμα του τυριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου