Υλικά
Για 2-4 άτομα200 γραμμάρια ελιές θρούμπες
20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Μία σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε σε ένα γουδί. Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνουμε στο γουδί και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
Κόβουμε σε φέτες μία μπακέτα, τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο ελιάς, τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 2-3 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν για να αλείψουμε με τη πάστα ελιάς.
Σερβίρουμε με κριτσίνια με παπαρουνόσπορο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου