Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κρέμα γάλακτος

Υλικά

½ φλιτζάνι γάλα πλήρες
½ φλιτζάνι και 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ανάλατο


Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και το γάλα.

Λίγο πριν πάρουν βράση (δεν θέλουμε να βράσουν αλλά να καούν) αποσύρουμε την κατσαρτόλα από τη φωτιά.

Μεταφέρουμε το καυτό μείγμα στον κάδο του μπλέντερ και το χτυπάμε πολύ καλά για 2-3 λεπτά.

Μόλις η κρέμα γάλακτος είναι έτοιμη,τη βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει.


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου