Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πέστο φιστικιού Αιγίνης

Υλικά

250 γρ. ανάλατη ψίχα φιστικιού Αιγίνης
1 σκελίδα σκόρδο
Μισό φλιτζάνι λάδι
1 πρέζα αλάτι
Ροζ πιπέρι τριμμένο

 

Εκτέλεση

Ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει θαυμάσια με κρεατικά και μακαρονάδες!

Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολτοποιητή, βάζοντας το λάδι λίγο-λίγο μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος πολτός. Διατηρούμε στο ψυγείο.

 


Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου