Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού κόκκινο πιπέρι (πάπρικα)
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη ή σε αλοιφή
250 γραμμάρια ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Δουλεύουμε τη μουστάρδα με το λεμόνι, προσθέτοντας λίγο λάδι. Βάζουμε όλα τα συστατικά μέσα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Όταν γίνει αλοιφή το βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο και σερβίρουμε.
Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου