Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ιταλική σάλτσα Αλφρέντο


Υλικά

1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτωντας το βασιλικό.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου