Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Υλικά

Μία κούπα κέτσαπ
Μισή κούπα ξύδι
Δύο κουταλιές λάδι
Μισή κούπα κρεμμύδι
Δύο κουταλιές τριμμένο σκόρδο
1/4 κουταλάκι κύμινο
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1/4 κούπας σόγια σως
1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη
Δύο κουταλιές γούστερ σως

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν. Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.



 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου