Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σάλτσα aioli

Υλικά

5 σκελίδες σκόρδο
1 κρόκο αυγού
1 πατάτα βρασμένη
Mισό λεμόνι
250 γρ. ελαιόλαδο
Aλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση


Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα, προσθέτουμε διαδοχικά τη ζεστή πατάτα και τον κρόκο, χτυπώντας συνέχεια στο γουδί κι τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου