Υλικά
Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδοΧυμός από ένα λεμόνι
Ένα γραμμάριο κρόκος Κοζάνης
Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο, το ελαιόλαδο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου