Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σάλτσα λαδιού με κρόκο Κοζάνης

Υλικά

Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χυμός από ένα λεμόνι
Ένα γραμμάριο κρόκος Κοζάνης
Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο, το ελαιόλαδο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.

Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι και το διατηρούμε στο ψυγείο.
 
Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου