Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σάλτσα γκοργκοντζόλα..

Υλικά

125 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 φέτα γκοργκονζόλα
30 γραμ. αλάτι
λίγο πιπέρι λευκό
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγη κέτσαπ
λίγη μουστάρδα dijonnaise


Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Εκεί τρίβουμε και την γκοργκοντζόλα, η οποία θα λιώσει μέσα στην σάλτσα. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά το τυρί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι λευκό, μοσχοκάρυδο, μια κουταλιά του γλυκού μουστάρδα και μια κέτσαπ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου