ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ...
ΥΛΙΚΑ Μανιτάρια μικρά ή πορτομπέλο 2 πακέτα 3 Μαρούλια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουταλιά κορν φλάουρ Άνηθο Αλάτι, πιπέρι Λάδι, λεμόνι... ΕΚΤΕΛΕΣΗ..
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αν είναι τα μικρά τα βάζουμε ολόκληρα αν είναι πορτομπέλο τα κόβουμε στα τέσσερα. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μαρούλια και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Μετά τα ζεματίζουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για λίγο να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτουμε τα μαρούλια, το άνηθο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το λεμόνι μαζί με το κορν φλάουρ σιγα σιγα. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και είναι έτοιμο.
ΥΛΙΚΑ Μανιτάρια μικρά ή πορτομπέλο 2 πακέτα 3 Μαρούλια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουταλιά κορν φλάουρ Άνηθο Αλάτι, πιπέρι Λάδι, λεμόνι... ΕΚΤΕΛΕΣΗ..
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αν είναι τα μικρά τα βάζουμε ολόκληρα αν είναι πορτομπέλο τα κόβουμε στα τέσσερα. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μαρούλια και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Μετά τα ζεματίζουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για λίγο να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτουμε τα μαρούλια, το άνηθο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το λεμόνι μαζί με το κορν φλάουρ σιγα σιγα. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου